onsdag 18. desember 2013

Noen av høstens prosjekter

Høsthalvåret er straks unnagjort, og det er på tide å vise frem noen av prosjektene 3., 5. og 6. trinn har arbeidet med den siste tiden.

De siste fem ukene har 3. trinn samarbeidet om å lage hus og bygge en by av melkekartonger. Jeg presenterer herved Kartongby:5. trinn har arbeidet med å tegne en vei i sentralperspektiv denne høsten, og de flotte tegningene er utstilt på den gjeve veggplassen utenfor rektors kontor:


 5. trinn har tovet juletulipaner før jul. De har lagt ull i ulike farger lagvis og tovet ulla til kuler. Til slutt klipper vi to kryssende snitt i kula slik at den får tulipanform og de flotte fargelagene kommer frem. Noen laget også Pacman-figurer av kulene og satte på øyne.
 

6. trinn har arbeidet med å lage bruksformer av avispapir, mel og vann. Disse skal bl.a. brukes til oppbevaring av smågodt, mynt, blyanter og penner:


Elevene som hadde lyst, fikk prøve å strikke lue eller pannebånd på strikkering. Denne flotte lua med selvlaget dusk havner under juletreet til en heldig mamma:


Elevene på både 5. og 6. trinn har samarbeidet om å dekorere vinduene på Kunst- og håndverksrommet med norske vinterfugler og snøkrystaller:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar